Workshop MAANTIJD

Workshop MAANTIJD
Bewust leven met je menstruatie cyclus

Welke vrouwelijke wijsheid huist er in je baarmoeder? Wil je weten wat de cyclus van de maan met jouw menstruatie te maken heeft? Wat betekend het om een vrouw in haar vruchtbare jaren te zijn?Wil je harmonieuzer omgaan met je menstruatie cyclus? Wil je meer weten over alternatieve menstruatie producten?

Tijdens deze workshop duiken we in de wijsheid van je maanstonden en de cyclus van de maan. We verdiepen ons in de innerlijke seizoenen van de vrouw en de cycliche processen van het vruchtbare leven. In een veilige omgeving delen we over onze ervaringen en leren we van elkaar. Door je te verbinding met je eigen cyclus kan jouw natuurlijke ritme een bron van kracht worden.

Zaterdag 3 maart | 14:00-16:30
Bovenverdieping van Kruid&Ambacht, Rijksstraatweg 105, Haren
E25,- p.p. inc. handout voor thuis

Zelf meenemen: iets lekkers om te delen (thee is voldoende aanwezig), een warm dekentje en sokken/sloffen, pen en papier als je een schrijver bent. We zitten veel op de grond dus een meditatie kussentje kan fijn zijn.

Max. 7 deelnemers, je aanmelding is definitief na betaling. Voor aanmelden graag een mailtje sturen naar samiyevanrossum@hotmail.com.

2033545210

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s